Outdoor product detail

2016 New arrive Adult 2 Wheels self balancing scooter skate Electric hoverboard skateboard balance hover boardScooter

Back to category

302 $

Features

Place of Origin:
Guangdong China (Mainland)
Brand Name:
OEM
Model Number:
VP-G3
Power:
350W
Voltage:
36v
Certification:
CE
Charging Time:
2-3H
Foldable:
No
Range Per Charge:
31-60KM
Tire Size:
6.5 Inch
Max Speed::
<30km/h
Frame Material::
ABS+PC
Power Supply::
Lithium Battery
Charging Requirements ::
100-240V50\60hz
Max load::
120kg
Max Cruise speed ::
15 km/h

Description

2016 New arrive Adult 2 Wheels self balancing scooter skate Electric hoverboard skateboard balance hover boardScooter 

 

Specifications:

Li-ion battery:36V, 4.4AH                     

Motor power :350w*2                        

Charging time :2--3hour                         

Max Cruise speed :15 km/h                          

Max load :120kg                                   

Max climbing angles : 20°                        

Min turning radius : 0°                        

Charging Requirements : 100-240V50\60hz       

Tyre size :170mm/6.5 inch                                

Tire type : Hollow inflatable tires                    

Color: Black,White,Blue,Red

 

 

 

 

 

 

Feature:

1) It is two wheel self balanced e-scooter: VP-LN65

2) This scooter uses gyroscope sensors to enable self-balancing. The inner workings of the scooter use gyro sensors, a 350Watt motor and a set of rechargeable Lithium-ion batteres.

3) Users can control the vehicle to go forward, accelerate, decelerate , break or others, by leaning forward or leaning backwards.

4) With a full charge it has a range of roughly 35km and a highest speed at 10km/hr.

5) This scooter is a green product helpful tool in commuting. It can be easily carried around on bus or subway. Also it is a funny entertainment tool as well as skateboard.

6) Certification: CE, UL, FCC & RoHS.

 

 

 

How to use it ?

Adjust your Body's Gravity, and it can go forward and backward, turn right/left, and 0°degree rotate.

Notice:

we have Black, White, Blue and Red 4 colors, if you want the other color, pls leave a message to me, I'll arrange the package as your requirement

Package Include:  

 

1 x Smart Board

1 x Power Supply Charger with AC line

1 x User Manual

 

 

 

 

1. Question : Are your company a manufacturer or a trading company?
Answer : We are a manufacturer, and also we export some products from other cooperative partner.

2. Question : What payment term do you accept?
Answer : We accept TT, Western Union, LC and Cash.

3. Question : How long is the delivery time?
Answer : For normal orders, we can send within 10 days after we get the deposit. If it is a very large order, the delivery time may be a little longer.

4. Question : Does your company accept customization?
Answer : As a professional manufacturer, we can do almost any kinds of customization.

5. Question : Do you have any kinds of certificates?
Answer : We have got CE certificates, and if you need other kinds of certification, please feel free to contact us, we are glad to try any kinds of certification.
 
6. Question : Does your company accept sample orders?
Answer : Yes, we do.

7. Question : Can I visit your factory?
Answer : Of course you can! We are ready to show you around our professional workshop.

8. Question : Is your company ready to sign a distributor with me for my country?
Answer : Yes, we would think about it if you are good enough.